Nešto novo i malo drugačije!

 Srećna što pred vas ovaj put izlazim sa nečim novim, drugačijim, zanimljivim. Već duže vreme želja mi je bila da vam kao ideju za poklon najmlađim preporučim nešto novo i originalno. Nadam se da sam uspela, ili da sam bar na dobrom putu. U pitanju je igračka uz koju idu cipelice i to sve čini jedinstvenu kombinaciju za poklon. Najbolje je da vidite o čemu se radi, a priča sledi...






























































Ovo je prvi projekat te vrste i napravljen je za devojčicu koja ima 2 meseca. Ideja je da igračka i cipelice budu povezani istim bojama, materijalima ili motivima. Novina je ubacivanje pamučnog materijala koji je u ovom slučaju deo haljine. Pošto je u pitanju ručni rad i tekstil je ručno obrađen.
Cipelica ce biti više modela u veličinama od 0-12meseci. Za dečake je predviđena  igračka meda koji će kao dodatak imati šal, šešir ili prsluk, a cipelice će biti primerenog modela i boja. Igračka je visine oko 28cm. Kao i sve naše igračke i meda i cipelice su rađene od pamuka. Korišćene su plastične oči sa "safety" patentom i drveni dugmići kao detalji.






Нема коментара :

Постави коментар