Liebster blog award

Pre neki dan sam dobila poruku od Ivane, autorke bloga Leonove maštarije u kojoj me predlože za nagradu Liebster blog award, nagradu za blog koju blogeri međusobno dodeljuju. Ovom prilikom joj se zahvaljujem na tome, jer mislim da je bitno da se blogeri putem ovakvih "nagrada" ili sličnih načina međusobno upoznaju i povezuju komunicirajući, inspirišući i podržavajući jedni druge. 

Pravila igre:
  • Zahvaliti se osobi koja te je nominovala i objaviti link kao vezu do njenog bloga
  • Navesti 11 činjenica o sebi
  • Odgovoriti na 11 pitanja koje ti je postavila osoba od koje si dobila nagradu
  • Nominovati 11 blogera koji imaju manje od 200 sledbenika
  • Sastaviti 11 pitanja na koja će nominovane osobe odgovoriti i obavestiti ih da  preuzmu nagradu
Sledi 11 činjenica o meni: nemirnog duha, hipnotiše me rub na tkanini, toplota i toplina u meni bude ljubav, ne volim što sam perfekcionista, nova renesansana žena, profesor, fotograf, domaćica, odgajivač i vaspitač, ne podnosim TV, životni impuls stvaram u sebi kada sam okružena mirom i tišinom.

Odgovori na Ivanina pitanja: 
1. Zima ili leto? Teže ga podnosim, ali definitivno, leto.
2. Film ili knjiga? Knjiga, uvek
3. Koji vam je omiljeni kolač? Voćni krambl
4. Šta najviše volite da pravite, vezano za vaš hobi? Lutke
5. Imate li kućnog ljubimca? Ljubavne ptice: Pako i Lola i štene Badi
6. Šta vas veseli? Život
7. Omiljeni cvet? Hortenzija  
8. Volite li da poklanjate? Da 
9. Omiljena knjiga? 1Q84   
10. Koliko vam znače komentari na blogu? Svaka podrška mi daje vetar u leđa 
11. Omiljena boja? Boja šljive 

Moja pitanja:
1. Da li vam je pisanje bloga pomoglo u prezentovanju vašeg kreativnog rada?
2. Koliko vam znače komentari na vašem blogu?
3. Da li biste voleli isprobati neku novu tehniku vezanu za kreativno stvaranje?
4. Gde pronalazite inspiraciju?
5. Da li postoji nešto što vam predstavlja problem kod stvaranja?
6. Da li vas kreativan rad apsolutno ispunjava? 
7. Koji vam je omiljeni materijal za rad?
8. Šta najviše volite da pravite, a vezano je za vaš hobi?
9. U kakvom okruženju najviše volite da stvarate?
10. Šta je po vašem mišljenju kreativnost?

5 коментара :

  1. Veoma ste me prijatno iznenadili :) Hvala vam na poseti,lepim rečima i nagradi. Ovo je divan gest i odličan način da se upoznamo. Iskreno,nisam ni znala da ima ovoliko naših blogova pa je moja radost još veća.Trebaće mi malo vremena da odaberem blogove i napišem pitanja ali potrudiću se da požurim. Hvala puno! (kreativnoubijanjevremena.blogspot.com/)

    ОдговориИзбриши
  2. Drago mi je da ste raspoloženi za druženje :) Ja lično obožavam istraživanja vezana za sferu blogovanja i želja mi je da putem bloga prezentujem svoj rad, interesovanja, a pogotovo mi je drago kada se nekome svidi ono što radim. Onda znam da sam na pravom putu. Pored vašeg interesovanja za heklanje, vidim da ste se i fotografijom bavili, što mi se mnogo sviđa. Ja sam na neki način početnik u fotografiji i to je još jedna oblast kojoj se trenutno posvećujem i u kojoj bi želela da napredujem. Nadam se da ćemo nastaviti druženje. Želim vam svu sreću u daljem radu !

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne baš fotografijom,više foto manipulacijom...kada se od više različitih slika napravi novo delo.To mi je hobi već 7 godina pa ako te zanima više i imaš vremena svrati na forum http://hobi-grafika.bbgraph.com/ možda nađeš nešto što će te zanimati.Ako rešiš da se registruješ i probaš sa učenjem samo napiši ko si i potraži Leu,to mi je nik na forumu ;)

      Избриши
  3. Draga Merima, izvinjavam se na ovako kasnom odgovoru, od klinki malo šta stižem. Veoma ste me obradovali ovom nagradom i puno Vam se zahvaljujem. Već nekoliko dana klikćem po Vašem blogu i stalno pronalazim nešto novo i lepo :) Radovi su Vam preslatki i čini mi se da me nakon pogleda na njih opet hvata amigurumi groznica ;)
    Puno pozdrava,
    Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije nikakav problem, vidite kog datuma vam i ja odgovaram ;) Poslovi, vreme, sve nas po malo odvlači na svoju stranu. Drago mi je da vam se sviđa moj rad. Ja obavezno svojoj mlađoj devojčici moram napraviti suknju za balerine sa vašeg bloga. Mislim da je san svake devojčice. Puno vas pozdravljam!

      Избриши